Met een etiketteermachine voldoet u aan de verwachtingen

Een etiket op een product aanbrengen, is in de meeste gevallen wettelijk verplicht. De informatie die erop moet staan verschilt per product en is vastgelegd in de Warenwet. Met onze etiketteersystemen kunt u in een snel tempo uw producten van een etiket voorzien. Daardoor herkennen consumenten met een allergie of een vegetarisch dieet bepaalde grondstoffen eenvoudig. Ook wanneer er bijtende stoffen of brandbaar materiaal in de verpakkingen aanwezig is, is het belangrijk om dit te vermelden.

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en stel ze meteen!

Maak een keuze uit de verschillende etiketteersystemen
Er zijn ontelbare soorten verpakkingen, dus zijn er verschillende etiketteersystemen. Voor doosjes en flacons is een boven- en onder-etiketteermachine uitermate geschikt. Wilt u buisjes, spuiten of tubes bedrukken? Dan kiest u voor een etiketteermachine die gemaakt is voor het aanbrengen van etiketten op liggende en ronde producten. Ontdek de mogelijkheden van onze etiketteersystemen en vind de machine die perfect past bij uw werkzaamheden.

Vraag een offerte aan

Rondom, aan de zijkant of los etiketteren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zeker weten dat u voor de juiste labelprinter kiest? Neem dan contact met ons op en wees er zeker van dat de labelprinter of industriële labelsysteem perfect op uw werkzaamheden aansluit. Bel ons via +31 (0)228 582 780, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@tegrasystems.nl. Laat u adviseren, stel uw vragen en wees zeker van een exacte meting.

BEKIJK HIER ONZE MEEST VERKOCHTE LABELPRINTERS

Is dit niet wat u zoekt?

Vraag advies op maat, altijd 100% laagste prijs garantie. Ontdek wat voor u de beste optie is

GET IN TOUCH